ZERO RISIPA

Girja si atentia pentru viitor si pentru mediu ne-au indemnat sa prelucram integral deseul tehnologic intern pe care apoi il reintroducem in procesul de productie.

RECICLAM MATERIALE PENTRU UN VIITOR SUSTENABIL

Pentru un viitor sustenabil contribuim la obiectivele de reciclare. Boomplast cumpara deseu de folie oferind trasabilitate pentru indeplinirea obiectivelor dvs de reciclare care apoi il reintroduce in circuitul productiv. Bloomplast SRL detine autorizatie de mediu care permite colectarea si prelucrarea deseurilor reciclabile in vederea atingerii obiectivelor de reciclare.

Bloomplast achizitioneaza si vinde granule reciclate:
1. Culoare granule natur
2. Indice de curgere intre 0.3-1.5
3. Miros insesizabil sau foarte slab
4. Filtrare buna, fara :

  • Lemn
  • Scotch
  • Metal
  • Hartie
  • Burete
  • Fara bule de aer

COLECTARE

Folia pe care o colectam este transparenta sau colorata. Colectarea foliei se face la fabrica noastra din Arad, Zona Insutriala Sud nr. 12, sau la sediul clientilor, persoane fizice sau juridice, cu masinile firmei noastre, pentru o cantitate minim de 100kg / transport.

Folia trebuie sa fie curata, fara impuritati etichete sau scotch si sa nu contina apa.

Procedura de colectare

Persoane juridice

Incheiem contracte de colectare cu societati care produc deseuri reciclabile sau introduc deseuri de ambalaje pe piata, pentru valorificarea si reciclarea lor, pentru ca acestea sa isi indeplineasca obiectivele anuale de colectare, in vederea reciclarii, conform HG 621/2005 .Exista posibilitatea ca unele din societatile cu care colaboram sa transporte marfa la depozitul nostru din Arad, Zona Industriala Sud nr. 12, situatie in care nu se pune nici o conditie asupra cantitatii de marfa predata.

Societatile cu care colaboram pot face factura sau aviz de insotirea marfii, iar plata se face prin O.P. sau cu chitanta, pe loc sau la sfarsitul lunii, in functie de negocierea dintre parti.

Persoane fizice

Procesul de colectare a deseurilor de la persoane fizice:

  • Se cantareste marfa , pe sortimente, se intocmeste o adeverinta de predare-primire in doua exemplare. In adeverinta sunt trecute toate datele de identificare a vanzatorului, precum si cantitatile de deseuri preluate, pretul, valorile si suma finala.Aceasta se semneaza atat de cel care preda marfa cat si de catre primitor.
  • Pretul - Se achita pe loc contravaloarea deseurilor predate. Pentru cantitati lunare mai mari, preturile se pot negocia, cu fiecare client.

BLOOMPLAST

Zona industriala Sud Nr.12 - Arad