Bloomplast SRL a fost infiintata in anul 2018. Bloomplast are ca obiect de fabricarea foliilor din polietilena pentru uz industrial. In anul 2018 compania a achizitionat o linie noua de extrudare in trei straturi. Productia de ambalaj de folie in trei straturi asigura un control foarte bun al distributiei materialului in produsul finit permitand un nivel ridicat de calitate dar si optimizarea costurilor de productie permitand ofertarea de preturi competitive catre client.

Bloomplast SRL produce annual pest 2500 tone de folie polietilena realizata din material virgin, reciclat sau virgin cu procent de reciclat:

  • Producem folie de polietilena cu dimensiuni cuprinse intre 300 mm si 2800 mm
  • Grosimea foliei porneste de la 20 microni pana la 200 microni
  • Executam la comanda folie de polietilena transparenta, neagra sau colorata, imprimata sau neimprimata, conform cerintelor clientilor
  • Daca doresti folie de polietilena pentru constructii, solar si nu numai, completeaza formularul de mai jos pentru a afla pretul per kg.

Bloomplast SRL detine si utilaje de productie saci de polietilena, utilaje ce permit convertirea foliei tub in saci de plastic prin sudarea tubului de polietilena si taierea lui la dimensiunile specific. Compania detine o capacitate de productie de 12.5 milioane saci/an.

Bloomplast SRL detine utilaje modern pentru regranulare deseuri de folie folosite atat pentru prelucrarea integrala deseul tehnologic intern pe care apoi il reintroducem in procesul de productie cat si pentru prelucrarea deseului de folie preluat de la clienti pentru ajutarea la indeplinirea obligatiilor de mediu.

bloomplast productie
bloomplast productie 2
bloomplast productie 3

bloomplast productie 4
bloomplast productie 5
bloomplast productie 6